søndag den 25. december 2011

Torsdag d. 29/12

Hej drenge

Go' baghjul!
Er der nogen der vil med i skoven på torsdag kl. 9?
Vi kunne jo mødes ved Skovbrynet, P-pladsen i skoven, og tvære os gennem Hareskoven, for at køre rundt om Farum Sø ;-)

Ses vi?
Søren

13 kommentarer:

  1. Godt initiativ!
    Vil prøve at komme afsted.
    Ellers en fed dag i mudderet på Roskilleren :-)
    Thomas

    SvarSlet
  2. måske, der køres også fredag fra søllerød med cyclemania

    SvarSlet
  3. Hvis jeg får plads til cyklen over Storebælt, vil jeg gerne vise min Pace noget RIGTIGT mudder (for det tynde sprøjt vi har her i Århus er ikke værd at skrive hjem om ;-) )
    Søren - jeg fanger dig på sms'en.
    Håber, vi ses!
    Simon

    SvarSlet
  4. jeg var en tur rundt om farum dd, glæd dig Simon det mudder der lå dd var tykt som risengrød, men temperaturen var skøn, ingen kolde tæer
    ses

    SvarSlet
  5. Vi ses 8:20 ved det usynlige kastanje træ.

    SvarSlet
  6. Fordømt, fruen er på shopping hele dagen. Er der nogen der vil cykle fredag eller lørdag? Ups, har jeg brudt den hellige tråd lov nu?

    SvarSlet
  7. Jeg tør ikke sige endelig ja, men jeg er klart ikke afvisende overfor en nytårstur lørdag morgen .. men måske er Indenrigsmedisteren!
    Så lav du bare en tråd ;-)

    SvarSlet
  8. Har ved blot en' venlig forspørsel, sikret mig forhåndsgodkendelse hos vagthavende, til eventuelt nytårs arrangement lørdag. Så de, Hr. Carstensen, kan blot gøre alvor af deres trusler, om invitation til årets sidste tur.

    SvarSlet
  9. @Jesper; Indenrigsmedister godkendelse eller ej, husk nu det ikke er en night-ride vi snakker om, men formiddag .. og at vi skal være længe oppe om aftenen ;-)
    @Kristian; har du fast aftale med InterFlora?

    SvarSlet
  10. Nææee min gode Hr Svendsen, det har jeg ikke. Har blot giftet mig med en forstående kvinde, der kender til konsekvensen af, at nægte mig adgang til fri luft i længere tid. Det kunne jo ende med drikfældighed, samt indtagelse af fed spise i hidtil ukendte mængder, for ikke at nævne sukkerholdig slik, som matadormix. Men en blomst på det rigtige tidspunkt, er da ikke en hindring for et vellykket arrangement i skoven.

    SvarSlet
  11. Blomster kan godt gøre noget, det kan chokolade og at blive kløet på ryggen også.
    Vagthavende ønsker god tur og godt nytår.

    SvarSlet
  12. @Svendsen, længe oppe, det er for mit vedkommende til kl.22. Nytårsaften kan jeg liiige strække den forbi kl 24, så skal jeg også iseng! Så jeg er som sagt morgen frisk den 31.12,.2011. Der skal være tid til en morfar midt på dagen efter cikling:-)

    SvarSlet