onsdag den 15. februar 2012

Bamser på bjerget på søndag


På søndag fejrer jeg MTBlog.dk's 2 års fødselsdag med vingummibamser på toppen af Geels skihoppet kl. 11.


Men, vi skal jo lige nå at trille lidt inden, så hvis du vil med er der afgang;
9.00 fra Hundehuset, eller
8.25 fra B-vej


CU/Søren

5 kommentarer:

  1. jeg er ved at lave service på gaflen så jeg står nok over, Klaus er i Somalia

    SvarSlet
  2. Også på ski søndagen med, så sidder over endnu en weekend.
    Yeti er ved at være klar til endnu en sæson med nye BB7 MEKANISKE bremser (har lige en "jeg-er-sur-på-hydraulik-fase efter mange års problem- og vedligeholdelsesfri kørsel med samme bremser...!? jeg bliver nok klogere, når jeg opdager at de reviews, jeg har læst er fra californiske suntann-drivers... Ok, jeg bliver ikke klogere, men jeg kan måske lære noget af bitter-mudret erfaring!?).


    Ps
    Hellere det vildeste mtb end være vild med de unge på snowboard... Det dér med at sidde på sin r.. inden hver tur og fumle med bespændinger (seje støvler i øvrigt med enkelt-drejeknaps-stålwire-"snøring" - det vil jeg også have på mine mtb-sko) , slide på knæene og "æde sne" samt opmuntre sit nedbrudte snowboardende barn ned af en for svær løjpe, som far havde valgt (den kan du sagtens klare...).
    Fremover vil jeg kun tage min vintage SX92 Equipe i neonfarver + bagindstigning på (som du også kan stå normalt i en bar med - heeeeey!) og klikke mig fast i et par under-min-egen-højde carvingski (er det langrendski, de dér lange, der står ovre i hjørnet far???) uden at skulle nærme min overkrop jorden, for herefter at lave store lækre carving-sving, små serier korte og ingen off-piste heller - nix - nå bunden og klikke mig ud, sætte mig i solen uden den mindste sne op ad ryggen... Det er helt sikkert, at sådan vil det være indtil næste år...

    Og ja, det sner og blæser lidt rigeligt lige nu, og jeg har Cornelia-vagten (8 mdr), så jeg keder mig;-)

    SvarSlet
  3. Ærgerligt .. måske bliver der bamser tilovers til næste søndag ;-)
    Havde jeg været i nærheden, havde du ikke fået lov at sætte de bremser på! Jeg har dem på min landevejsracer, og de bremser helt fint, mennn .. kan du slet ikke huske hvor besværligt det der kabettræk er? Det er fint i solskin, men i mudder og regn skal du jo skifte kabler i tide og utide. Desuden må det være tæt på blasfemi at montere dem på en Yeti! Jeg har hørt om den slags tilfælde hvor Yeti-stjernen er forsvundet om natten, og logoet på rammen er spraymalet over med matsort ;-)

    SvarSlet
  4. Haha - hvis bremsen ikke tager ordentligt fat, må jeg jo vænne mig til at køre dét hurtigere...;-)
    Jeg vidste godt, at du ikke ville blive rigtig glad for det Søren, men nu får de altså en chance!

    SvarSlet